Café Alma slår dørene op

_W0C9463D. 22. oktober måtte Café Alma meget pludselig og akut lukke ned for at udføre gennemgående renovationer på vores store gulvarealer, da august måneds skybrud havde sat sine spor.

Med en flot kollektiv www.best-cialis-online-pharmacy.com/ indsats fra caféens personale og vores dygtige håndværkere kan vi nu med glæde meddele, at vi åbner caféen i morgen, onsdag d. 19/11 til sædvanlig åbningstid – kl. 10:00.

Med åbningen skal vi også byde velkommen til sæsonens nye menukort, der indholder mange nye lækkerier. Se vores nye menukort her.

I særdeleshed glæder vi os meget til at introducere jer for vores helt nye brunch-tiltag. Vores kokke har sammensat en liste med 22 forskellige brunchretter, hvorfra du selv udvælger 5 eller 7 komponenter, som vi serverer for dig. På denne måde kan du få din brunch præcis som du selv vil have den – på damemåden, herremåden, vegetarmåden, tømmermandsmåden eller noget helt femte.
Dette betyder altså, at vores weekendbuffet udgår til fordel for det nye koncept, og vi glæder os meget til at introducere jer for det.

På gensyn hos Café Alma!