Nyt lækkert sommermenukort 21. juni

Så går det løs i dag med sommerens nye lækkerier på Almas menukort. Klik her for at løfte sløret, men vi kan allerede nu afsløre, at der er kommet mange skønne farverige og smagsfulde retter.

Husk at vi har en fin 3-retters menu til Skt. Hans aften, hvis I skal hygge jer med nogle venner på Café Alma inden bålet tændes på Bryggen.

Marathon 21/5-17

Igen i år står vi klar med mad og drikke når der afholdes Marathon i byen.
Vi serverer vores brunch fra kl. 10 – 13.30. Derefter burgere, cæsarsalat og hønsesalat frem til kl. 17. Herefter er det vores sædvanlige aftenmenukort.
Vi glæder os til at se jer til en travl dag, hvor vi vil løbe lige så stærkt som deltagerne for at give jer en god oplevelse.

Vi ønsker alle et fantastisk marathon. Held og lykke til alle løbere!

Burgers og milkshakes d. 1. januar 2017!

Kære alle nytårsglade Alma-venner

Søndag d. 1. januar kan du sove længe og trille ud af sengen, tage dit hurtigste og mest behagelige outfit på og bevæge dit halvtrætte og stadig festglade korpus mod Café Alma.

Vi åbner nemlig allerede kl. 12:00, og vi står klar med alt hvad du måtte ønske dig, for at komme ovenpå nattens strabadser. Vores kokke har givet den ekstra gas med de lækre burgere, og derfor tilbyder vi også de allerbeste løgringe og chili/cheese tops.
Vi garanterer, at der er masser af Cola på køl og fritter i lykkegryden!

Bagdøren har også åbent allerede fra kl. 12.00, og vores nytårsfriske piger er mere end klar på at hjælpe jer med at få stillet årets første burgercravings hvis du hellere vil have måltidet med hjem.

Vi ønsker alle et fantastisk og lykkebringende nytår!

Gem

Gem

Kom forbi til Earth Hour d. 19/3 kl. 20.30 – 21.30

Café Alma går i sort på lørdag!

WWF Verdensnaturfonden‘s globale klimakampagne, ”Sluk Lyset”, er skudt i gang, og Café Alma gør sig klar til at gå i sort for klimaet lørdag den 19. marts mellem kl. 20.30 og 21.30.

“Earth Hour” er en time hvor millioner af mennesker og tusindvis af virksomheder verden over sætter fokus på klimaet ved symbolsk at slukke lyset. Hos Café Alma synes vi det er vigtigt at bakke op om WWF’s Sluk Lyset kampagne, og derfor mørklægger vi caféen for en stund den 19. marts for at forstærke den mørke bølge, der ruller over kloden den time.

I denne time foregår spisningen, udvekslingen af sladder mellem veninderne, kæresteparrenes romantiktid, kaffenydningen og Alma-hyggen kun oplyst af stearinlys, da vi slukker for alle caféens elektriske pærer.

Vi opfordrer alle til at bakke op om klimakampagnen ved symbolsk at slukke for lyset hvor man kan!

Læs mere om klimakampagnen på http://earthhour.wwf.dk/

Nyt menukort d. 1. juli

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Café Almas kreative kokke har igen været i tænkeboksen og fremtryllet et menukort fyldt med lækre og spændende retter.

Vi har stadig vores gamle kendinge som vores berømte ”Almas old fashioned burger” og Moules Frites, men præsenterer nu også nye delikate og smagsfulde retter såsom sprødstegt rødfisk med lækre asparges, karotter, sauce hollandaise og andre lækkerier, samt hjemmelavede Gnocchi, der serveres med asparges, bælgærter og en cremet sovs af skilt kernemælk.

Derudover har vi til menukortet tilføjet et større udvalg af små retter såsom fish’n’ chips, oksekæbenuggets med kimchidip, blæksprutte med creme af grillet citron osv. – alle retter er selvfølgelig lavet fra bunden af vores dygtige kokke.

Tag et kig forbi hvis sulten melder sig – både den lille og den store. Vi står klar med lækker mad, og glæder os rigtig meget til at byde jer velkommen og servere alle de nye lækre retter, som vi er så stolte af.

Se vores aftenkort her.

Velbekomme <3

Marathonmenu d. 22. maj

I anledning af Copenhagen Marathon byder vi søndag d. 22. maj velkommen til en dag med ekstra run på!

Caféen har åbent som sædvanlig, og i Bagdøren har vi åbent allerede fra kl. 12.

I dagens anledning har vi i caféen kreeret en særmenu der vil være gældende hele dagen.

Cæsarsalat
Med kylling, romainesalat, croutoner, citron og parmesan
139 kr.

Clubsandwich
Kylling, bacon, æg, tomat, agurk, salat og karrymayo på toastbrød
135 kr.

Roastbeef-sandwich
På ristet rugbrød med cialis canada pharmacy syltet agurk, syltet rødløg, bagt hvidløgsmayo, tomat og salat
135 kr.

Almas Old Fashioned Burger
Vælg mellem: oksekød med cheddar, stegt unghanebryst eller vegetarbøf af bønner og kartoer. Serveret i briochebolle
med tomat, jalapeños, syltede agurker, salat, rødløg, kryddermayo og pommes frites
139 kr.
med bacon/guacamole
+10/+15 kr.

Pommes frites med kryddermayo
35 kr.

Jordbærcheesecake
35 kr.

Café Alma og Bagdøren er klar til Copenhagen Marathon

Foto: Sparta

På søndag d. 24/5 agerer Islands Brygge igen start og mål for godt 11.400 super seje marathonløbere under Copenhagen Marathon.

På caféen er vi ekstra klar til at tage imod alle løbere, heppere og tilskuere når sulten og tørsten efter løbet melder sig. Derfor har vi forberedt en særlig Marathon-menu, der med garanti kan tilfredsstille enhver frokostsulten marathon-fan.

Skulle man få lyst til takeaway, så har Bagdøren også åbent fra kl. 12:00-16:00, hvor vi sælger vores fantastiske Old Fashioned Burger med fritter ud af huset. Bagdøren åbner igen kl. 17:00-21:00 med vores sædvanlige Bagdørsmenu og burgers.

Vi ønsker alle et fantastisk marathon. Held og lykke til alle løbere!