Aften

Alle dage fra kl. 17 – 21.30


 

ALMAS MENU

Bestilles til hele bordet.

GULERODS-KARTOFFELSUPPE

VÆLG MELLEM:
STEGTE KYLLING FRA HOPBALLE MØLLE /                          CREMET RØDBEDERIS

MUDCAKE

325 kr. (305 kr. vegetar) per person
Med vinmenu: 490 kr. per person


 

FORRETTER

TATAR

Løgpuré – friterede kapers – trøffelmayo

95 kr.

GULERODS/KARTOFFELSUPPE

 Stegte grønkålchips

75/125 kr.

VARMRØGET LAKS

Urteaioli – sprøde majs – syltede rødløg

95 kr.

HOVEDRETTER

 

STEGT KYLLING FRA HOPBALLE MØLLE

Butterbean-knoldselleripuré – sauce – ristede svampe – spinat – gulerødder
195 kr.

BAGT LAKS

Smørstegte aspargeskartofler – broccoli – radiser – cremet sauce – hasselnødder

185 kr.

CREMET RØDBEDERIS

Gedeost – hvidløg – brunet smør – pinjekerner – rødbedeskud

165 kr.

 

ALTID PÅ ALMA

 

MOULES MARINIÈRES

Blåmuslinger – pommes frites – urteaioli

165 kr.

ENTRECOTE BEARNAISE 300 g.  / TOURNEDOS BEARNAISE 200 g.

Grøn salat – pommes frites – sauce bearnaise                                                     295 kr.
– med smørstegte grøntsager + 45 kr.

ALMAS SIGNATUR BURGER

Oksekød med cheddar, stegt kylling eller portobello-vegetarbøf
145 kr.
Briochebolle – syltede agurker – salat – syltede rødløg  – ristede løg – kryddermayo – pommes frites

DESSERTER

CRÈME BRÛLEE

Friske bær

75 kr.

MUDCAKE

Chokoladekage – kanelis – bær

75 kr.

CHEESECAKE

Bærcoulis – ristet hvid chokolade
75 kr.