Aften

Alle dage fra kl. 17 – 21.30


 

ALMAS MENU

Bestilles til hele bordet.

CREMET KRABBESALAT

VÆLG MELLEM:
STEGT KYLLING FRA HOPBALLE MØLLE /  PASTA MED REJER

CRÈME BRÛLEE
 

325 kr. (305 kr. vegetar (pasta uden rejer) per person
Med vinmenu: 490 kr. per person


 

FORRETTER

CREMET KRABBESALAT

Krabbe – mango – sprøde majs

95 kr.

TATAR

Sauce verde – æggeblomme – chips af nye kartofler

95 kr.

HVIDE ASPARGES

Rejer – cremet sauce – brunet smør – hasselnødder

115 kr.

HOVEDRETTER

STEGT KYLLING FRA HOPBALLE MØLLE

Danske urter – bønner – årstidens grøntsager – friteret salviesauce
195 kr.

SMØRSTEGT RØDSPÆTTE

Nye danske kartofler – cremet persillesovs – syltede agurker – citron

195 kr.

PASTA MED REJER A LA ALMA

Cremet pesto – Vesterhavsost – cherrytomater – friterede kapers

165 kr.

 

ALTID PÅ ALMA

ENTRECOTE 300 g. ELLER TOURNEDOS 200 g. BEARNAISE  

   295 kr

Grøn salat – pommes frites – sauce bearnaise  – med smørstegte grøntsager    + 45 kr.

 

MOULES MARINIÈRES

Blåmuslinger – pommes frites – urteaioli

165 kr.

ALMAS SIGNATUR BURGER

Oksekød med cheddar, stegt kylling eller portobellosvampebøf
145 kr.
Briochebolle – syltede agurker – salat – syltede rødløg  – ristede løg – kryddermayo – pommes frites

DESSERTER

 

CRÈME BRÛLEE

Danske jordbær

75 kr.

RØDGRØD

Hjemmelavet vaniljeis – basilikumolie – tuille

75 kr.

ALMAS SOMMERKAGE

Cointreau-marineret kage – mascarpone – danske jordbær –
hasselnødder – citronmelissearoma
75 kr.

.